(Læs den grundigt, inden du starter din tilmelding!)

Hvor søger du optagelse?

Du tilmelder dig til optagelsesprøve på det MGK-center, du vælger som 1. prioritet og du kommer til optagelsesprøve på det MGK Center, du vælger som 1. prioritet.

Du skal vælge en 1. prioritet.

Du har mulighed for at vælge 2. prioritet og 3. prioritet, men det er ikke en nødvendighed, blot en mulighed. Vælger du 2. og 3. prioritet, og du ikke bliver optaget på din 1. prioritet, vil du eventuelt kunne tilbydes plads på din 2. eller 3. prioritet, hvis der er plads.

Hovedinstrument

Du vælger et hovedinstrument.

Ønsker du at gå til to optagelsesprøver på to hovedinstrumenter, så skal du vælge at udfylde hovedinstrument 1 og hovedinstrument 2, og det er vigtigt gør det i ét hug. Gør du ikke det, men tilmelder dig af to omgange, vil den sidste tilmelding overskrive den første. Når du er tilmeldt, vil du modtage en bekræftelse på din tilmelding. Her er det vigtigt du tjekker, at alt er som du ønsker.

Vi beder dig svare på en række spørgsmål og om din nuværende og eventuelt planlagte skolegang / uddannelse. Til sidst i tilmeldingen skal du indtaste navn og diverse person- og kontaktoplysninger.

Du har mulighed for at præsentere et bi-instrument i 2 minutter ved din hovedfagsprøve. Hvis du derimod tilmelder dig 2 hovedinstrumenter, medfører det to separate prøver på to forskellige dage

Hvis du har spørgsmål til tilmeldingen er du altid velkommen til at kontakte et af de 8 MGK centre.

PRIORITET 1
PRIORITET 2
PRIORITET 3
MGK Center
Hovedinstrument 1
Hovedinstrument 2
Hovedinstrument 3
Tak for din ansøgning.